Toppsjefen leverer varene - aksjen skal opp

Data Respons har i dag lagt frem sine tall for 2. kvartal 2019. Resultatet kom inn på 26,9 millioner kroner, mot 14,1 millioner kroner i fjor og ventet 24,4 millioner kroner.Omsetningen endte på 432,6 millioner kroner, mot 356,6 millioner kroner i 2. kvartal 2018 og forventet 431,33 millioner kroner.Den operasjonelle kontantstrømmen ble 43,2 millioner kroner, mot 55,8 millioner kroner ved samme korsvei året før.- Det ligger i selskapets DNA å fokusere på lønnsom vekst, sier Kenneth Ragnvaldsen, CEO i Data Respons, i en melding.Følg live webcast klokken 08.30 herPetter Kongslie i SpareBank 1 Markets er godt fornøyd med dagens nyheter. Analytikeren har sendt ut en kjøpsanbefaling og slår fast at “forventningene var høye, men Kenneth og teamet fortsetter å levere”.Kongslie opererer med et kursmål på 35 kroner.Torsdag sluttet aksjen på 31 kroner, hvilket betyr at aksjen er opp 42,62 prosent hittil i år.Det er verdt å merke seg at SpareBank 1 Markets deltok i emisjonen som Data Respons gjennomførte tidligere i år.