Torghatten sikrer milliardkontrakt

Flere nye busskontrakter i Troms gir et pent bidrag til inntektene.

Torghatten Buss AS, et heleid datterselskap av Torghatten ASA, har ifølge en melding onsdag vunnet fem kontrakter for busstransport i Troms Fylke.Hovedkontrakten, som er for Harstad området, har en varighet på ni år, med opsjon på ytterligere tre år.Inkludert opsjoner har kontrakten som starter opp i 2020 en verdi på 780 millioner kroner, opplyses det.Det skal benyttes totalt 59 busser til oppdraget.SkolekjøringI tillegg er Torghatten Buss tildelt fire kontrakter med skolekjøring, for kommunene Nordreisa, Storfjord, Lyngen og Målselv.Den samlede verdien av disse kontraktene, hvis lengde varierer oppgis til 17 millioner kroner i året, og antall busser som skal benyttes er 17.Avhengig av lengden, nærmer de nye busskontraktene i Troms seg en samlet verdi på én milliard kroner.Ifølge Torghatten vil det bli satt inn nye busser i alle anbudene, noe som "gir en god miljøgevinst". - Torghatten Buss ser frem til å videreutvikle kollektivtrafikken i anbudsområdene i samarbeid med oppdragsgiver TFT, sier adm. dir. Odd-Hermann Kristensen i en uttalelse.


CFO

NattoPharma ASA • Lysaker