Tre spørsmål verdens nest rikeste mann spør seg

Ikke et av spørsmålene handler om penger.

Børs

Microsoft-gründer Bill Gates, som er rangert som verdens 2. rikeste mann, skriver i et blogginnlegg at ting han tenkte var viktig i 20-årene, har forandret seg dramatisk frem til i dag, skriver CNBC.IT-mogulen ville som 25-åring typisk ha rundet av året med å stille seg det store spørsmålet: Får Microsoft ens personlige pc-drømmer til å gå i oppfyllelse?Nå, i en alder av 63 år, er det helt andre ting som står i fokus skal vi tro Gates som har en formue på svimlende 922 milliarder kroner.Vi er over halvveis i 2019. Kanskje det er på tide og ta en evalueringa av hvor du er i dag. Hvis du ikke vet hvordan du skal måle suksess, kan du alltids bruke de tre kontrollspørsmålene Bil Gates stilte seg selv på slutten av 2018.Spørsmålene finner du under.Her er de tre spørsmålene Bill Gates dveler ved i dag:

  • Har jeg satt av nok tid til familien?
  • Har jeg lært nok nye ting?
  • Har jeg utviklet nye vennskap og fått dypere relasjoner med gamle?

bill gates
microsoft
Nyheter
Børs