Veidekke får mer arbeid i Stockholm.

Sikrer kontrakt til en verdi av 295 millioner svenske kroner.

Børs

Veidekke skal bygge 128 nye kooperative utleieleiligheter i Hagastaden i Stockholm for Stockholms Kooperative Bostadsförening (SKB). Kontrakten er totalententreprise verdt 295 millioner svenske kroner.Det fremgår av en melding fredag.Prosjektet har byggestart i tredje kvartal 2019, og innflytting er foreløpig planlagt til høsten 2022.- Vi er glade for å bli stolt på med denne kontrakten og ser frem til et nært sammarbeid med SKB. Kvarteret Lysosomen er Veidekkes femte prosjekt i Hagastaden. Vi er er glade for å være der, og vi har stor tillit til byen og eiendomseierne i pågående prosjekter, Gunilla Lindgren, avdelingsleder i Veidekke Bygg Bostäder Stockholm, i meldingen.Veidekke-aksjen faller 2,63 prosent til 83,25 kroner på Oslo Børs fredag. 

veidekke
Nyheter
Børs