Veidekke solgte 275 boliger i 2. kvartal

Veidekke solgte 275 boliger i andre kvartal 2019. Aktiviteten er jevnt fordelt mellom Norge og Sverige, fremgår det av en børsmelding torsdag morgen.

Børs

Totalt har Veidekke solgt boliger for 1,4 milliarder kroner i andre kvartal 2019. Antallet boliger i produksjon er 2.798.Veidekke solgte 275 boliger i andre kvartal 2019. Til sammenligning ble det solgt 215 boliger i 2. kvartal 2018 og 404 boliger i 1. kvartal 2019, fremgår det av børsmeldingen.Norge vs SverigeSalgstakten i Sverige har økt noe de siste kvartalene. I Norge er salget jevnt.Verdien av boligene som ble solgt i andre kvartal var 1,4 milliarder kroner, hvorav Veidekkes andel var 1 milliard kroner.- Andre kvartal har vært preget av god interesse og bra salg i alle våre satsingsområder. Den positive trenden vi har opplevd i Sverige i de siste kvartalene ser ut til å fortsette, sier konserndirektør Jørgen Wiese Porsmyr.- Salgsgraden i porteføljen holder seg stabil, og i vår samlede portefølje holder antallet boliger i produksjon seg høyt. Det er mange prosjekter med høy salgsgrad som nærmer seg ferdigstillelse i Sverige, og det kan gi en lavere salgsgrad og færre boliger i produksjon fremover, legger han til.82 prosent er solgtAntallet boliger i produksjon øker sammenlignet med utgangen av 2018 og utgjør nå 2.798 boliger, hvorav Veidekkes andel er 2.174 boliger. Salgsgraden for boliger i produksjon er 82 prosent.Hele børsmeldingen

veidekke
boligbygging
boligsalg
Nyheter
Børs