Vurderer å høyne til kjøp i Telenor

Sparebank 1 Markets vil trolig ta anbefaling opp til vurdering.

Telenor faller 3,8 prosent til 178,15 kroner etter dagens rapport for 2. kvartal.Sparebank 1 Markets-analytiker Petter Kongslie tror ifølge TDN Direkt oppmerksomheten heller er rettet mot negative avvik fra konsensus enn oppkjøpet av en majoritetsandel i DNA og den planlagte sammenslåingen med Axiata i Asia.Han venter at konsensus vil jekke ned sitt estimat på fri kontantstrøm fra driften med 2-3 prosent - til mer på linje med det Sparebank 1 Markets selv ligger inne med.- Vi vil sannsynligvis vurdere vår anbefaling på Telenor, ettersom vi mener at en utbytteavkastning på åtte prosent, inklusive tilbakekjøp av egne aksjer, er attraktiv med dagens lave renter, sier Kongslie til nyhetsbyrået.Sparebank 1 Markets har en nøytralanbefaling på Telenor med kursmål 175 kroner.Les også: Berntsen: Aksjen er rett og slett ikke attraktiv nok


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også