Åpner direkteruter til ny flyplass

SAS åpner direkteruter til den nye flyplassen i Sälen/Trysil.

I vintersesongen 2019-2020 vil SAS begynne å fly direkte fra København, Ålborg og London til den nye flyplassen i Sälen/Trysil, Scandinavian Mountains Airport, går det frem av en melding.Fra nyttårshelgen vil flyselskapet tilby totalt fire nye ukentlige flyvninger til og fra Sälen/Trysil. Rutene fra Danmark og Storbritannia betjenes i vintersesongen frem til påske.- Det er svært gledelig at SAS kan tilby de første internasjonale rutene til den nye flyplassen. Korte reisetider, attraktiv tidtabell i kombinasjon med fantastiske muligheter for skiløp og andre vinteropplevelser i de svenske og norske fjellene er noe mange ønsker seg, sier Karl Sandlund, Executive Vice President Commercial, SAS.- Vi kommer til å fortsette å utvikle samarbeidet med SkiStar for å styrke tilbudet til våre reisende ytterligere og gjøre det enklere å oppleve den skandinaviske vinteren, fortsetter han.Salg av flybilletter igangsettes fra 12. august.