ABG Sundal Collier trekker frem sine favoritter i sektoren

Analytikerne senker sektormålet til nøytral.

ABG Sundal Collier senker sitt sektormål til nøytral, og peker på at bedret fundamentale forhold er reflektert i verdsettelsen, skriver TDN Direkt.Meglerhuset trekker frem Lerøy Seafood som en sektorfavoritt.«Med mer komfort fra fortsatt dempet tilbudsvekst, antakelser om økte laksepriser og en snuende trend for inntjeningsestimater, så finner vi det at det mer optimistiske investorsentimentet er rettferdiggjort», skriver meglerhuset i en oppdatering tirsdag.Oversikt over anbefalinger:Aksje - Anbefaling - Kursmål

  • Austevoll Seafood Kjøp 118 (121)
  • Bakkafrost Hold (kjøp) 521 (496)
  • Grieg Seafood Kjøp 146 (138)
  • Lerøy Seafood Kjøp 76 (76)
  • Mowi Hold (kjøp) 218 (208)
  • Salmar Hold 401 (399)
  • Norway Royal Salmon Kjøp 234 (228)
  • Salmones Camanchaca Kjøp (hold) 82 (80)