Analytiker: Denne aksjen kan stige 174 prosent

Det siste året har pilen stort sett pekt ned for aksjonærene i Wilh. Wilhelmsen Holding. I skrivende stund omsettes aksjen for 136,50 kroner, noe som betyr at aksjen er ned 3,53 prosent den siste uken, den har falt 13,94 prosent siden nyttår mens aksjen er ned 24,17 prosent det siste året.Analytiker Axel Styrman i Nordea tror derimot aksjonærene snart kan glede seg over et kursløft.Han er nå ute med en kjøpsanbefaling, samtidig som han jekker kursmålet ned fra 376 til 374 kroner.For at kursmålet skal innfris, må aksjen stige hele 174 prosent fra dagens nivå.Les også: Analytiker: Denne aksjen kan stige 409 prosent! Fredag morgen kunne vi lese at Wilh. Wilhelmsen Holding fikk et resultat etter skatt på pluss 123 millioner dollar i 2. kvartal 2019, mot minus 266 millioner kroner i samme periode i fjor.Driftsinntektene kom inn på 208 millioner dollar, ned fra 222 millioner dollar for et år siden.Rapporten her.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også