Analytiker: Dette har utløst et salgssignal

Investtech anbefaler salg av aksjer i DNB.- DNB går tilnærmet sidelengs mellom 130 og 165 kroner på lang sikt. Kursen har nå brutt støtten ved 148 kroner. Dette har utløst et salgssignal. Volumet har tidligere vært lavt rundt kurstopper og høyt rundt kursbunner. Dette svekker aksjen, skriver Investtech i dagens rapport. I tillegg er det kortsiktige momentumet i aksjen sterkt negativt, med RSI under 30. Ifølge analytikeren indikerer det økende pessimisme hos investorene og videre kursnedgang. Eventuelle noteringer over motstanden ved 148 kroner vil nøytralisere salgssignalet. Neste støttenivå ligger nå ved 130 kroner. - Vurdering: Salgskandidat, avslutter Investtech.Onsdag sluttet aksjen på 144,55 kroner. Det betyr at aksjen har falt 10,85 prosent den siste måneden mens den er opp 10,12 prosent hittil i år.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også