Analytiker: Følg med - om en uke kommer tallene

Investtech ber investorer følge med på utviklingen i Lerøy Seafood.- Investorene har over tid godtatt stadig lavere priser for å komme seg ut av Lerøy Seafood Group, og aksjen ligger i en fallende trendkanal på mellomlang sikt, skriver Investtech. Ifølge analytikeren beveger aksjen seg i en rektangelformasjon mellom støtte på 55,63 kroner og motstand på 62,93 kroner. Etablert brudd på et av disse nivåene vil signalisere videre retning. Selskapet ventes å legge frem kvartalstall den 21. august 2019. Vurdering: Watch, avslutter Investtech.Tidligere i dag kunne vi lese at DNB Markets hever sitt sektorsyn på laksesektoren til nøytral, fra tidligere salg. Ifølge TDN Direkt begrunnes dette med fravær av klare negative triggere utenom høy verdsettelse, samtidig som Lerøy Seafood trekkes frem som mest attraktive selskap basert på verdsettelse.DNB Markets har en kjøpsanbefaling på Lerøy med et kursmål på 74 kroner.I skrivende stund omsettes aksjen for 60,48 kroner, opp hele 4,75 prosent. Det betyr at aksjen er opp 6,82 prosent den siste uken mens den har falt 5,22 prosent hittil i år.