Analytiker forteller investorer at aksjen kan stige 39 prosent

Det siste året har Wallenius Wilhelmsen stort sett ligget i en fallende trend. Nå øyner analytiker Anders Karlsen i Danske Bank bedre tider og jekker opp kursmålet fra 28 til 30 kroner.Kjøpsanbefalingen opprettholdes.I skrivende stund omsettes aksjen for 21,56 kroner, ned 2,88 prosent. Det gir selskapet en markedsverdi på 9,10 milliarder kroner. I løpet av den siste måneden har aksjen falt 19,31 prosent mens den er ned 26,18 prosent hittil i år.For at kursmålet skal innfris må aksjen stige 39,15 prosent fra dagens nivå.Av åtte analytikere som følger aksjen opererer fire med en kjøpsanbefaling, tre sier hold mens en anbefaler salg, ifølge Bloomberg.Tidligere i dag kunne vi lese at The Australian Competition and Consumer Commission (ACCC) fremstiller nå Wallenius Wilhelmsen for føderal domstol.ACCC startet i juli 2015 en etterforskning av påstått kartellvirksomhet i bilskipsindustrien mellom 2009-2012.«Tiltalen gjelder angivelig kartellvirksomhet om internasjonal frakt av visse kjøretøyer til Australia mellom juni 2011 og juli 2012», heter det i en børsmelding.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også