Analytiker mener du bør selge unna før kvartalstallene

Investtech anbefaler salg av aksjer i Wilh. Wilhelmsen Holding.- Wilh. Wilhelmsen Holding ligger i en fallende trendkanal på mellomlang sikt. Videre nedgang indikeres, skriver Investtech. Ifølge analytikeren ga aksjen også salgssignal fra en rektangelformasjon ved bruddet ned gjennom støtten ved 140 kroner. Negativ volumbalanse svekker aksjen ytterligere. Aksjen har motstand ved cirka 146 kroner. Det er lite støtte under dagens nivå. Kvartalstallene presenteres 22. august. - Vurdering: Salgskandidat, avslutter Investtech.I skrivende stund omsettes aksjen for 134,50 kroner, ned 0,37 prosent. Det betyr at aksjen har falt 4,95 prosent den siste måneden mens den er ned 15,20 prosent hittil i år.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også