Analytiker: Plenty med oppsidepotensial i aksjen

SpareBank 1 Markets anbefaler kjøp av Okea.

SpareBank 1 Markets tar opp dekning på Okea-aksjen med en kjøpsanbefaling, melder TDN Direkt.Kursmålet er satt til 33 kroner.Analytiker Teodor Sveen-Nilsen mener ifølge nyhetsbyrået blant annet at Okea er i førersetet til å gjenskape suksesshistorien til Aker BP, og at selskapet allerede har demonstrert en evne til å vokse gjennom innvannende M&A.«Med flere identifiserte vekstmuligheter rundt Gjøa og Draugen, flere avgrensningsbrønner med høyt potensiale, første olje på Yme og letemuligheter med lav risiko, ser vi flere triggere de kommende kvartalene», skriver Sveen-Nilsen i oppdateringen.Analytikeren mener ifølge TDN Direkt også at det er plenty med oppsidepotensial i aksjen, til tross for at selskapet har utviklet seg bedre enn sammenlignbare selskaper siden børsnoteringen.Okea klatrer tirsdag 1,26 prosent til 22,49 kroner. Aksjen er den siste måneden opp 8,27 prosent.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også