Analytiker spår kursfall - anbefaler salg

Investtech anbefaler salg av aksjer i Northern Drilling.- Northern Drilling viser en svak utvikling innenfor en fallende trendkanal på mellomlang sikt. Dette signaliserer pessimistiske investorer og indikerer videre kursnedgang for selskapet, skriver Investtech. Analytikeren minner om at aksjen har brutt et kortsiktig støttenivå ved 36 kroner og utløst et salgssignal. - Lite støtte under dagens nivå øker risikoen. Vurdering: Salgskandidat, avslutter Investtech.I skrivende stund omsettes aksjen for 33,90 kroner, ned 1,60 prosent. Det betyr at aksjen er ned 15,67 prosent den siste uken mens den har falt 33,27 prosent hittil i år.I løpet av det siste året har aksjen falt hele 53,69 prosent.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også