Analytiker spår kursoppgang - anbefaler kjøp

Investtech anbefaler kjøp av aksjer i SpareBank 1 SR-Bank og NRC Group.- SpareBank 1 SR-Bank viser en sterk utvikling innenfor en stigende trendkanal på mellomlang sikt. Stigende trender indikerer at bedriften er inne i en positiv utvikling og at kjøpsinteressen blant investorene er økende. Kursen reagerer opp fra støtten ved gulvet i trendkanalen, og videre oppgang signaliseres. Neste motstandsnivå ligger ved cirka 107 kroner. Vurdering: Kjøpskandidat, skriver Investtech.- Investorene har over tid betalt stadig høyere priser for å kjøpe seg opp i NRC Group og aksjen ligger i en stigende trendkanal. Dette signaliserer økende optimisme blant investorene og indikerer videre kursoppgang. Aksjen har støtte ved cirka 62 kroner som den reagerer opp fra. Det er god oppside og lite motstand før ved 84 kroner. Selskapet er ventet å presentere Q2-tallene 20. august. Vurdering: Kjøpskandidat, avslutter Investtech.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også