Analytikere stopper dekning: - Ugunstig miks i et utfordrende marked

Analytikerne i SEB tar grep i Fredriksen-aksje. Hos Nordea Markets opprettholdes en kjøpsanbefaling.

SEB Equity Research fjerner ifølge en oppdatering anbefalingen og kursmålet på Seadrill, etter tidligere å ha hatt en kjøpsanbefaling med kursmål på 150 kroner, skriver TDN Direkt.«Selv om flere triggere kan materialisere seg og å gi en lettelse i aksjekursen, fungerer en konstant kontantbruk og mangel på kontrakter som gravitasjon. Massiv giring og begrenset ordrereserve er en ugunstig miks i et utfordrende marked», skriver analytiker Kim Andre Uggedal.Nordea Markets opprettholder ifølge nyhetsbyrået på sin side kjøpsanbefaling på Seadrill med kursmål på 227 kroner.«Seadrill skiller seg ut som et av de mest gjeldstunge selskapene i bransjen, men vi har troen på at selskapet når trygge havner, takket være den nåværende bedringen i markedet», heter det.Seadrill er i skrivende stund ned 3,0 prosent til 25,56 kroner på Oslo Børs.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også