Dagens rapport kan gi en positiv reaksjon i aksjemarkedet

Børs

Bakkafrost melder om et resultat etter skatt på 188,60 millioner danske kroner i 2. kvartal 2019, mot 338,76 millioner danske kroner i samme periode året før. Ifølge TDN Direkt var ventet et resultat på 224 millioner danske kroner.Driftsinntektene beløp seg til 946,51 millioner danske kroner, sammenlignet med 954,32 millioner danske kroner i 2. kvartal 2018. Driftsinntektene var ventet til 853 millioner danske kroner.Bakkafrost guider som tidligere et slaktevolum for 2019 på 54.500 tonn, og venter i år fortsatt å sette om lag 13,5 millioner smolt i sjøen.Her er rapporten og presentasjonen.- Med flere av de øvrige aktørene innen sektoren utsatt for biologiske utfordringer i Chile mener vi at det kan bli mindre press på prisene fremover og at selskapet dermed igjen kan trekke større fordel av sine tradisjonelt høyere marginer, skriver DNB Markets i en oppdatering. I går sluttet aksjen på 520 kroner, noe som betyr at den er opp 25,99 prosent hittil i år.DNB Markets venter en dempet positiv reaksjon på dagens rapport og har før eventuelle justeringer en holdanbefaling med et kursmål på nettopp 520 kroner.

børs
bakkafrost
dnb markets
Nyheter
Aksjeanalyse
Børs
Aksjeanalyse