De norske i USA og Canada

Det ble oppgang for 2. dag på rad på New York-børsen fredag, men det ble likevel nedgang for 3. uke på rad. De lange rentene steg, mens fryktindeksen falt kraftig.Avvikene fra slutt på Oslo Børs var stort sett positive, og størst for Seadrill. Nyheten om at Seadrill inngår joint venture med Gulf Drilling International ble enda bedre mottatt i New York enn i Oslo.For Questerre var avviket i negativ retning.Dow Jones steg 1,2 prosent til 25.886,01. Det ble likevel en nedgang på 1,5 prosent denne uken og det markerte i tillegg den 3. uken på rad med nedgang.Dow Jones er opp 11 prosent så langt i år, men ned 5,4 prosent fra all-time high. S&P 500 steg 1,44 prosent til 2.888,68 og er da opp 15,2 prosent siden nyttår.Nasdaq endte opp 1,67 prosent til 7.895,99 og er opp 19 prosent siden nyttår.Hele fredagens USA-kommentar


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også