- Det er et signal om at aksjen er fundamentalt billig

I onsdagens rapport fra Investtech blir leserne bedt om å følge med på utviklingen i Storebrand.- Storebrand har falt 12 prosent siste måned og 23 prosent siden toppen i begynnelsen av mai. Det kortsiktige momentumet er sterkt negativt og aksjen ligger i en fallende trendkanal på kort sikt. En videre nedgang på kort sikt indikeres, skriver Investtech. På lang sikt har imidlertid kursen nå kommet helt ned til støtten rundt 57 kroner. Fra det nivået vendte kursen opp både i desember og april i fjor, og investorene så da at aksjen var billig. Ifølge forskningssjef Geir Linløkken kan det også skje nå. Et brudd under 57 kroner vil imidlertid være et langsiktig salgssignal for aksjen.- Siden mai er det meldt 11 kjøp fra innsiderne i Storebrand og ingen salg. Det er et signal om at aksjen er fundamentalt billig. I følge Børsdata er P/E=8.0, P/S=0.9 og P/B=0.8. Vurdering: Watch, avslutter Investtech.I skrivende stund omsettes aksjen for 57,18 kroner, opp 0,39 prosent. Det betyr at aksjen er ned 11,90 prosent den siste måneden mens den har falt 3,14 prosent hittil i år.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også