DNB-analytikerne om Norwegians dumping av aksjer

«Kjøp» og «kjøp».

Norwegian annonserte mandag at de har solgt hele sin eierandel i Norwegian Finans Holding. Les også: Norwegian dumper alle aksjene i Bank NorwegianSalget utgjør ca 17,5 prosent av aksjene i banken og er gjort på 68 kroner per aksje.«Det innebærer en premie på like over 15 prosent i forhold til fredagens sluttkurs på 58,90 kroner per aksje», heter det i en oppdatering fra DNB Markets. Kjøperne, Sampo og Nordic Capital, eier allerede forbrukerbanken Nordax og har tidligere kommunisert at de ønsker å konsoliderer sektoren. Meglerhuset har før eventuelle justeringer en kjøpsanbefaling på Norwegian Finans Holding, med et kursmål på 95 kroner per aksje. Videre har analytikerne i DNB Markets en kjøpsanbefaling på Norwegian med et kursmål på 60 kroner per aksje. I skrivende stund er Norwegian opp 5,4 prosent på Oslo Børs, mens Norwegian Finans Holding hever seg hele 15,9 prosent.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også