DNB gjenopptar dekning av Borr Drilling med kjøpsanbefaling

DNB Markets gjenopptar dekning på Borr Drilling med en kjøpsanbefaling og kursmål 110 kroner per aksje, ifølge en oppdatering onsdag.Det melder TDN Direkt.«Sammen med andre offshoreborere har Borr-aksjen falt i det siste, ned 47 prosent fra slutten av juli. Samtidig fortsetter jackup-markedet i riktig retning, i motsetning til det svake dypvannsmarkedet. Vi ser ledende dagrater som tilsier et årlig ebitda bidrag på 10-15+ millioner dollar pr rigg, mot nåværende verdsettelse på 101 millioner dollar pr premium jackup-rigg, som vi ser på som attraktivt om alle riggene får arbeid», skriver meglerhuset.Borr Drilling slapp sin resultatrapport for 2. kvartal torsdag morgen. Les mer her!Aksjen faller 1,32 prosent til 44,895 kroner på Oslo Børs. Markedsverdien av selskapet har falt over 70 prosent det siste året.