Doblet pengene på 32 uker - er det mer å gå på?

Crayon Group Holding har i dag lagt frem sine kvartalstall. Selskapet fikk et resultat etter skatt på 45,88 millioner kroner i 2. kvartal 2019, mot 49,19 millioner kroner i samme periode året før.Driftsinntektene beløp seg til 4,24 milliarder kroner, sammenlignet med 2,97 milliarder kroner i 2. kvartal 2018.Se presentasjonen LIVE her Her er rapporten og presentasjonen.Nyheten blir tydeligvis godt mottatt på Oslo Børs hvor aksjen stiger 2,56 prosent til 32,10 kroner. Dagens høyeste notering har vært på 33,40 kroner.Det betyr at aksjen har gått 100,37 prosent hittil i år.Analytiker Petter Kongslie er godt fornøyd med rapporten og skriver i en oppdatering at Crayon har levert tall som var over konsensus og bedre enn hva SpareBank 1 Markets hadde regnet seg frem til.Kongslie opererer med et kursmål på 40 kroner, hvilket betyr at han forventer at aksjen vil stige ytterligere 24,61 prosent fra dagens nivå.Konglies kollega, Peter Hermanrud, gjorde det klart i juni at Crayon Group var en av aksjene du burde sitte på denne sommeren.Les også: Hermanrud: Dette er aksjene du bør eie denne sommeren