Equinor går inn i vindpark-prosjekt

Equinor kjøper seg nå inn i Luz del León.

Equinor og YPF Luz har inngått en avtale hvor et datterselskap av Equinor kjøper aksjer i Luz del León, opplyses det i en pressemelding.Luz del León er selskapet som er ansvarlig for vindpark-prosjektet Cañadón León, som for tiden er under utbygging i Santa Cruz i Argentina.Aksjonærene i YPF Luz er YPF S.A og et General Electric-tilknyttet selskap.Ifølge meldingen vil Equinor i henhold til avtalen få en 50 prosent eierandel i Luz del León, mot et egenkapitalbidrag på 30 millioner dollar.Transaksjonen er forbeholdt at visse betingelser oppfylles, blant annet godkjenning fra relevante antitrustmyndigheter, samt prosjektfinansiering.Les hele meldingen her.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også