Er dette en korreksjon eller starten på noe mye verre?

De toneangivende indeksene på Wall Street gjorde et solid svalestup mandag. Dow Jones falt 2,90 prosent, S&P 500 opplevde en nedgang på 2,98 prosent mens Nasdaq falt 3,47 prosent.- Nei, det har faktisk vært bedre dager å våkne til enn denne, skriver Pål Ringholm, analysesjef Kreditt i SpareBank 1 Markets, i dagens rapport. Ringholm minner om at den amerikanske 10 åringen er 1,75 prosent mens den var nede på 1,70 prosent i går kveld.- Enn så lenge ligner selve markedsbevegelsene på en korreksjon. Det er ikke det, eplekjekk skal man ikke være. Det er det med korreksjoner, man vet ikke før etterpå om de var nettopp det eller noe mye dypere. Men denne gangen er det kommentarer og en tollsats som har startet dette, slår Ringholm fast- Ikke nok alene for en umiddelbar dyp nedtur, men det ligger noe der og ulmer. Noe som er stort nok til at vi alle ute i neste år vil si at "vi forsto det i august 2019 at noe var på gang". Alternativt leser vi alle "The Art of the Deal" når Donald blir gjenvalgt som republikkens 45 president, skriver analysesjefen.Oslo Børs har hentet seg litt inn etter mandagens kalddusj. I skrivende stund står hovedindeksen i 841,28 poeng, opp 0,85 prosent. Et fat Nordsjøolje omsettes for 59,95 dollar, opp 0,27 prosent.- Ride on today sir? Det tegner enn så lenge til å bli et langt roligere ritt i dag. Bare sørg for å ha twitter montert på sykkelstyret underveis, avslutter Ringholm.Les også: Ringholm: De vet ikke mer enn oss andre. De bare later som


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også