Fallet tiltar på Wall Street

Nasdaq er ned over to prosent.

Fallet har tiltatt utover kvelden på Wall Street fredag.Ved 18-tiden er Dow Jones ned 1,73 prosent til 25.798,65, mens Nasdaq er ned 2,23 prosent til 7.812,89.S&P 500 er ned 1,93 prosent til 2.866,40.Fallet økte i styrke etter at president Donald Trump på Twitter beordret amerikanske selskaper til å trekke seg ut av Kina, og økte dermed spenningen i handelskrigen.«Vi trenger ikke Kina. Faktisk, vi ville klart oss mye bedre uten dem. De enorme summene med penger tjent og stjålet av Kina mot USA, år etter år, i tiår, vil og må STOPPE. Våre fantastiske amerikanske selskaper er herved beordret å se etter alternativer til Kina omgående, inkludert å ta selskapene HJEM og lage produktene i USA», skrev Trump


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også