Fjordkraft med dårlig tid for å nå 2020-mål

Fjordkraft må ha gassen i bånn de neste 16 månedene.

Børs

Fjordkraft opprettholder målet om å gjennomføre oppkjøp tilsvarende 150.000 kunder innen utgangen av 2020. Oppkjøpene vil tilsvare investeringer på en halv milliard kroner pluss, og det er bare tiden av veien for å nå det, sier administrerende direktør Rolf Barmen til TDN Direkt torsdag.Oppkjøpet av Vesterålskraft Strøm ble gjennomført 1. juli 2019, og vil bli inkludert i regnskapet for tredje kvartal. Kjøpesummen ble 27 millioner kroner, og det er anerkjent engangskostnader på 4 millioner kroner, mens Fjordkraft ser synergier på 1,5 millioner kroner pr år, fremkommer det av presentasjonsmaterialet til dagens andrekvartalspresentasjon, ifølge TDN Direkt.Oppkjøpet er et lite steg på veien mot målsetningen, og Barmen sier Fjordkraft jobber hardt med strukturelle prosesser for å nå målsetningen.- Vi har egentlig ikke mer enn tiden av veien om vi skal nå 2020-målene våre. Vesterålskraft-kjøpet er lite, men vi er på vei, sier han til TDN Direkt.Videre har Fjordkraft inngått en ny avtale med alliansepartnere hvor det skal bli gjennomført 5.000 strømleveranser og 8.000 bredbåndsleveringer i 2020.- Vi har signert kontrakten og implementerer dette i vår fabrikk i første og andre kvartal i 2020. Vi tenker at vi skal øke dette samarbeidet, vi har 30 alliansepartnere og vi håper langt flere av disse 30 skal inn på vårt nye system, sier Barmen til TDN Direkt.

fjordkraft
Nyheter
Børs