Forskningssjef frykter videre kursfall

Geir Linløkken, forskningssjef i Investtech, anbefaler i dag salg av aksjer i Aker. Han slår fast at aksjen ligger i fallende trendkanaler på kort og mellomlang sikt. - Denne uken har negative investorer sendt aksjen ned gjennom den tidligere støtten rundt 430 kroner og utløst salgssignal fra en stor dobbel-topp-formasjon. Det indikerer innledningen av en fallende trend også på lang sikt, skriver Linløkken. Han minner om at det kortsiktige momentumet er sterkt negativt og volumutviklingen indikerer at selgerne er aggressive. - Et videre kursfall indikeres. Neste støttenivå ligger ved 330 kroner, cirka 18 prosent ned, avslutter Linløkken. Torsdag sluttet aksjen på 400,40 kroner.Fredag omsettes aksjen for 407 kroner, opp 1,65 prosent. Det betyr at aksjen er ned 22,55 prosent den siste måneden mens den har falt 8,61 prosent hittil i år.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også