Fortsetter reduksjonen av Norwegian-short

Tapte 21 millioner kroner på tirsdagens kursoppgang.

Ferske lister fra Finanstilsynet viser at Marshall Wace LLP har dekket inn ytterligere short-posisjoner i Norwegian.Kapitalforvalteren har nå 2.975.546 short-posisjoner, noe som tilsvarer 2,18 prosent av totale aksjer i Norwegian.19. august reduserte Marshall Wace LLP short-andelen fra 2,57 prosent til 2,46 prosent.Den siste måneden har forvalteren redusert beholdningen syv ganger. 24. juli var short-andelen på 3,08 prosent.Norwegian stengte tirsdag i 36,36 kroner, opp 17,22 prosent. Det vil si at Marshall Wace LLP tapte 20,98 millioner kroner etter tirsdagens kursoppgang. Onsdag stengte Norwegian ned 2,42 prosent. Det vil si at tapet ble redusert med 2,68 millioner kroner.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også