Fredriksens skipshandelsjef foreslås til Golden Ocean-styret

Marius Hermansen, ansvarlig for kjøp, salg og nybygg i John Fredriksens private selskap Seatankers, er foreslått som nytt medlem av styret i tørrlastrederiet Golden Ocean.

Det fremgår av innkallingen til tørrlastrederiets ordinære generalforsamling, som skal avholdes på Bermuda 13. september.Hermansen kom fra skipsmeglerhuset Fearnleys til Seatankers i 2014.I juli i fjor tok han over over styrelederstolen i gassrederiet Avance Gas fra Niels G. Stolt-Nielsen, og ser nå altså ut til å få nok et styreverv i Fredriksen-gruppen. Det rimer med bransjeavisen Tradewinds' avsløring mandag om at Fredriksen har ansatt Kent Pischiutta til kjøp- og salgsteamet.Pischiutta kommer fra stillingen som sjef for kjøp og salg i det danske produkttankrederiet Torm, der han har vært i 10 år.Kilder sier til Tradewinds at Hermansen fortsatt skal ha det øverste ansvaret for kjøp, salg og nybygg, men at han skal bruke noe mer tid på arbeid på konsernnivå.De øvrige medlemmene av styret i Golden Ocean stiller til gjenvalg.Det gjelder styreleder Ola Lorentzen, John Fredriksen, James O'Shaughnessy og Ulrika Laurin.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også