Gjelsten kjøper Milsluker’n

Avtalen forventes signert i slutter av september.

Mobo Sportsholding, som kontrolleres av Bjørn Rune Gjelstens Sport 1-Gruppen, og eierne av Milsluker’n har inngått en intensjonsavtale om kjøp av Milsluker’n, går det frem av en pressemelding.Partene er i eksklusive sluttforhandlinger, og det forventes at en kjøpsavtale vil bli signert rundt 30. september, heter det.Mobo Sportsholding eier også Anton Sport-kjeden.Konseptet til Milsluker'n, som driver innen nordisk ski, sykkel og kajakk, med butikk på Ullevål i Oslo i tillegg til nettbutikk, vil i all hovedsak driftes videre som i dag.- (..) Gjennom et tett samarbeid med Anton Sport og kjedens hovedaksjonær Sport 1 Gruppen AS ligger alt også til rette for å styrke lønnsomheten gjennom effektiv logistikk og forbedret butikkdrift, kommenterer styreleder i Milsluker’n Christian Stabell Eriksen i en kommentar.Daglig leder i Mobo, Morten Borgersen, mener overtagelsen av Milsluker’n vil styrke Anton Sports posisjon som Oslos ledende fagsportkjede, og samtidig sikre at Milsluker’n får en eier som kan bidra til å videreutvikle den unike posisjonen selskapet har i sitt kjernesegment i dag.