Håvard Ulstein forlater sjefsstolen i Island Offshore

Etter å ha planlagt et lederbytte i flere år, er det klart. Tommy Walaunet blir ny toppsjef i offshorerederiet etter Håvard Ulstein.

Etter nesten 20 år i sjefsstolen hos offshorerederiet Island Offshore har Håvard Ulstein valgt å overlate denne til Tommy Walaunet med virkning fra 1. september, går det frem av en pressemelding mandag.Lederskiftet har vært planlagt i flere år. - Vi har avventet en bedring i markedet og nå mener vi at tiden er inne, sier avtroppende administrerende direktør i Island Offshore Management AS, Håvard Ulstein i en kommentar. Han mener det er naturlig at en ny leder tar over nå som markedet er i ferd med å bedre seg etter noen tøffe år.- Det har vært en spennende reise med en fantastisk vekst siden vi kjøpte vår første båt i romjulen 1999. Vi har alle fått føle på en bratt nedtur de siste årne, men nå ser vi at pilene peker oppover, og da kjenner jeg at det er naturlig å overlate sjefsstolen til en som vil sikre kontinuiteten i selskapet, sier han videre. Tommy Walaunet kommer fra stillingen som viseadministrerende direktør, og sparer ikke på rosen i omtalen av sin (snart) tidligere sjef. - Håvard har gjort en makeløs jobb for dette selskapet og er en raus, inkluderende og kunnskapsrik leder.Helt ut forsvinner imidlertid ikke Ulstein. Han skal fortsette å jobbe med forretningsutvikling, og vil fortsatt være medeier i rederiet.- Jeg er veldig glad for at han skal fortsette i selskapet og jeg vet at vi vil samarbeide godt. Personlig er jeg dypt takknemlig for den tilliten som eierne gir meg og er veldig motivert for å bidra i utviklingen av selskapet videre, sier Walaunet.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også