Hvor langt vil aksjen falle?

Investtech anbefaler salg av aksjer i Stolt-Nielsen.- Stolt-Nielsen har brutt ned fra en tilnærmet horisontal trendkanal på mellomlang sikt og ligger i en fallende trendkanal på kort sikt. Aksjen har også brutt ned og sluttet under støtten ved 100 kroner, skriver Investtech. Ifølge analytikeren er videre nedgang dermed signalisert, og det er nå motstand ved 100 kroner ved reaksjoner tilbake. Neste støttenivå er ved 90 kroner på lang sikt. - Det kortsiktige momentumet er svakt og fallende, noe som svekker aksjen ytterligere. Vurdering: Salgskandidat, avslutter Investtech.I skrivende stund omsettes aksjen for 97,30 kroner, ned 0,51 prosent.Det betyr at aksjen er ned 2,89 prosent den siste uken, den har falt 5,35 prosent den siste måneden mens den er ned 2,68 prosent hittil i år.I løpet av det siste året har aksjen falt 25,07 prosent.