Innsiden øker til børsen

Laksen ryker.

Innsiden la er inne i en svak trend, og fulgte opp fallet på 3,6 prosent i uken før med nye 5,2 prosent sist uke.Til sammenligning steg hovedindeksen 2,3 prosent.Innsideporteføljen er likevel opp 23,2 prosent hittil i år, mens børsen er 4,8 prosent i pluss.Vi minner om at porteføljen fryses fredager klokken 12:00.SalMar så rødtAkva Group viste vei blant enkeltaksjene sist uke, med en oppgang på 0,6 prosent.TGS bidro med å stige 4,8 prosent, mens Equinor og Nordic Semiconductor la på seg hhv. 4,8 og 3,0 prosent.SalMar ble ukens taper med et fall på 1,7 prosent.Orkla-sjef kjøperOrkla kommer inn i varmen etter at den fortsatt ganske ferske konsernsjefen Jaan Ivar Semlitsch har kjøpt seg opp fra null til aksjer for 2,2 millioner kroner.Ut ryker SalMar.Lakseaksjen gikk på en liten smell i sin siste uke, men klarte likevel en avkastning på 12,6 prosent siden den ble tatt inn 24. mai.God Orkla-debutHovedindeksen er i skrivende stund ned 0,8 prosent siden lunsjtider sist fredag, og står nå i 837,48.Blant porteføljeselskapene har Akva Group (eksklusive utbytte) falt bittelitt til 79,60 kroner i samme periode.Equinor har falt 0,9 prosent til 150,65 kroner, mens nykommeren Orkla er opp 1,8 prosent til 81,84 kroner.TGS fortsetter opp 0,9 prosent til 210,30 kroner.Nordic Semiconductor er på sin side omtrent uendret på 40,82 kroner siden porteføljen sist ble frosset.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også