Innsiden snur elendig trend?

Fortsatt milevis foran børsen.

Innsiden er inne i en svak trend, og fulgte opp fallet på 3,6 prosent i uken før med nye 5,2 prosent sist uke.Til sammenligning falt hovedindeksen 1,4 prosent.Innsideporteføljen er likevel opp 23,2 prosent hittil i år, mens børsen er 4,8 prosent i pluss.Vi minner om at porteføljen fryses fredager klokken 12:00.Laks eneste lyspunktSalMar var eneste aksje som unngikk rødfargen sist uke, med en oppgang på 0,6 prosent.Største taper var Aker Solutions. Fallet på 9,5 prosent betyr at aksjen er ned 24 prosent siden den ble tatt inn i porteføljen.Aker Solutions kom inn etter at toppsjef Luis Araujo kjøpte aksjer for knappe 850.000 kroner i begynnelsen av juli.Wallenius Wilhelmsen falt også tungt, og etter nedturen på 8,1 prosent er aksjen nå i minus siden den ble tatt inn tidlig i juni.Videre bidro også Equinor og Nordic Semiconductor negativt, med nedganger på hhv. 3,9 og 5,0 prosent.SalMar stiger videreHovedindeksen er i skrivende stund ned 0,8 prosent siden lunsjtider sist fredag, og står nå i 833,76.Blant porteføljeselskapene har SalMar (eksklusive utbytte) steget ytterligere 4,1 prosent til 428,30 kroner i samme periode.Equinor har steget bittelitt til 150 kroner, mens Wallenius Wilhelmsen er ned nye 6,0 prosent til 23 kroner.Aker Solutions korrigerer opp 2,0 prosent til 25,75 kroner, men som fortsatt er ned 22,1 prosent siden aksjen kom inn.Nordic Semiconductor har på sin side falt 1,5 prosent til 39,32 kroner siden porteføljen sist ble frosset.