- Investorer kjøper til stadig høyere kurser for å komme seg inn

I mandagens rapport fra Investtech anbefaler forskningssjef Geir Linløkken kjøp av aksjer i Scatec Solar.- Scatec Solar ligger i en stigende trendkanal på mellomlang sikt. Det viser at investorer over tid har kjøpt til stadig høyere kurser for å komme seg inn i aksjen og indikerer en god utvikling for bedriften, skriver Linløkken.Fredag brøt aksjen opp gjennom motstanden ved 93 kroner. Ifølge forskningssjefen er det ingen ny motstand i kursdiagrammet og videre oppgang signaliseres. Ved reaksjoner tilbake er det nå støtte ved 93 kroner. Scatec Solar er svakt negativ på innsidehandler etter at EVP Roar Haugland den 21. juni solgte aksjer for 5,8 millioner kroner. - Vurdering: Kjøpskandidat, avslutter Linløkken.I skrivende stund omsettes aksjen for 96,95 kroner, ned 0,10 prosent.Det betyr at aksjen er opp 7,78 prosent den siste måneden mens den har lagt på seg 32,91 prosent hittil i år.