- Investorer selger til stadig lavere kurser for å komme seg

Investtech anbefaler salg av aksjer i Kværner.- Kværner ligger i en bred, fallende trendkanal og ga nylig salgssignal fra en rektangelformasjon. Investorer har over tid solgt til stadig lavere kurser for å komme seg ut av aksjen, og det indikerer en negativ utvikling for bedriften, skriver Investtech.Analytikeren minner om at aksjen har støtte ved cirka 10,40 kroner og motstand ved cirka 12 kroner. Negativ volumbalanse svekker aksjen på kort sikt.RSI under 30 viser at momentumet i aksjen er sterkt negativt på kort sikt.- Vurdering: Salgskandidat, avslutter Investtech.I skrivende stund omsettes aksjen for 11,10 kroner, opp 0,27 prosent.Det betyr at aksjen er ned 4,15 prosent den siste uken, den har falt 21,67 prosent den siste måneden mens årets avkastning er på minus 0,50 prosent.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også