Krever rettighetene tilbake etter WR Entertainment-konkurs

Siden selskapet med filmrettighetene til bøkene om westernhelten Morgan Kane gikk konkurs, mener forfatterens sønn at han har krav på å få rettighetene tilbake.

I forbindelse med skiftesamlingen etter konkursen i selskapet WR entertainment, som hadde filmrettighetene til bokseriene og Morgan Kane, El Diablo og Diablito, mener sønnen til Morgan Kane-forfatter Kjell Hallbing at selskapet ikke lenger sitter på rettighetene til filmen, skriver Dagens Næringsliv.Ifølge innberetningen er årsaken at Hallbing mener at selskapet har misligholdt rettighetsavtalene.Bostyret vil i tiden fremover undersøke hvem det er som sitter på rettighetene for å kunne avklare om de kan selges til inntekt for boet.Selskapet WR Entertainment ble startet av norske Gunnar Ryan Wiik i 2009 sammen med amerikanske partnere. Selskapet hadde planer om å lage Hollywood-film av bøkene om Morgan Kane, men interne stridigheter og for lite penger stoppet prosjektet.(©NTB)


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også