Kutter kursmålet på Norwegian med mer enn 55 prosent

SEB slakter kursmålet på Norwegian.

SEB Equities nedgraderer Norwegian Air Shuttle fra kjøp til hold, melder TDN Direkt.Meglerhuset nedjusterer samtidig kursmålet på aksjen fra 70 til 31 kroner.Norwegian-aksjen faller fredag morgen 2,41 prosent til 32,40 kronerSpår mer trøbbelTidligere denne uken skrev The Wall Street Journal at ryktene om at Norwegian kunne gå dukken har vært overdrevne, men langdistanse-disrupteren fremdeles vil slite med å navigere seg gjennom resten av året.Avisen slår fast at Norwegian kan overleve som et nisje-flyselskap hvis ledelsen klarer å slanke det til en mer håndterlig størrelse, og fokusere på nøkkelruter - og at det er den veien det går.De anser at det er sannsynlig at verdien faller videre, mens selskapet sliter med å møte gjeldsforpliktelsene de kommende månedene. Det pekes også på at flyselskapet er verdsatt til 8X driftsresultatet og at det fremdeles gjør det til det dyreste flyselskapet i Europa.