Meglerhus: Aksjen bør kunne stige 44 prosent

I går la DNO frem sine kvartalstall. Oljeselskapet fikk et resultat etter skatt på 68 millioner dollar i 2. kvartal 2019, mot 42,5 millioner dollar i samme periode året før. Resultat etter skatt var ventet til 67 millioner dollar.Driftsinntektene beløp seg til 265,7 millioner dollar, sammenlignet med 147,0 millioner dollar i 2. kvartal 2018. Omsetningen var ventet til 270 millioner dollar.Nyheten førte til at DNO klatret 2,76 prosent til 14,90 kroner.Estimatene til DNB Markets ligger over konsensus og tallknuserne venter at markedets forventninger vil bli oppjustert i tiden fremover.- Aksjen verdsettes på, etter vår mening, attraktive P/E-multipler basert på estimatene for 2019 og 2020, og kombinasjonen av en solid balanse og høy estimert fri kontantstrøm de neste tre årene gjør at vi opprettholder kjøpsanbefalingen med et uendret kursmål på 21,50 kroner pr. aksje, skriver DNB Markets i torsdagens rapport.For at kursmålet skal innfris, må aksjen stige 44 prosent fra gårsdagens sluttkurs.


Les også