Meglerhus: Aksjen bør kunne stige 59 prosent

DNB Markets minner om at vi i løpet av dagen i dag oppdateringer fra råvaresektoren fra to selskaper som også vil kunne påvirke utviklingen i sine norske sammenlignbare aktører. I London legger Genel Energy frem sin rapport for første del av 2019, mens vi fra USA i løpet av formiddagen får Q2-rapporten fra Mosaic. - Genel driver oljevirksomhet i Kurdistan og eventuelle nye utsikter her vil dermed også kunne være relevant for DNO. Mosaic driver med produksjon av gjødsel og vil dermed kunne ha relevant informasjon for Yara, skriver analytikerne. DNB Markets har kjøpsanbefalinger på DNO og Yara med et kursmål på henholdsvis 21,50 kroner og 480 kroner.Mandag sluttet DNO på 13,50 kroner, hvilket betyr at aksjen må stige 59 prosent for at kursmålet skal innfris.I går endte på Yara på 395,80 kroner, noe som betyr at analytikerne forventer en kursoppgang på 21 prosent.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også