Meglerhus anbefaler åtte aksjer

I løpet av forrige uke falt porteføljen til SpareBank 1 Markets 1,5 prosent mens hovedindeksen på Oslo børs var ned 0,2 prosent.Det betyr at porteføljen er opp 4,2 prosent hittil i år.Denne uken velger analytikerne å inkludere Ocean Yield i den anbefalte porteføljen. Aksjen får et kursmål på 80 kroner.- For det første er vårt inntrykk at aksjen har kommet ned til nivåer hvor aksjen fremstår med bedre risk/reward enn på lenge med i) over 13 prosent implisitt direkteavkastning og ii) hvor den mest negative analytikeren har et kursmål på 56 kroner, ifølge Bloomberg. Videre tjener selskapet på lavere renter og svak krone. I tillegg, hvis man tar ut FPSO, 2x AHTS til Solstad pluss Subsea båten av både NAV og inntjening, kommer man til nivåer over dagens kurs, skriver meglerhuset.Resten av aksjene beholdes.Det betyr at følgende aksjer får en kjøpsanbefaling:

  • Aker BP
  • Crayon
  • Yara
  • Fjordkraft
  • Golden Ocean
  • Telenor
  • Hexagon
  • Ocean Yield


Les også