Meglerhus anbefaler ti aksjer

I løpet av forrige uke falt porteføljen til SpareBank 1 Markets 4,6 prosent mens hovedindeksen på Oslo børs var ned 1,6 prosent.Det betyr at porteføljen er ned 0,3 prosent hittil i år.Denne uken velger analytikerne å inkludere Kongsberg Gruppen og TGS-Nopec i porteføljen. Førstnevnte får et kursmål på 145 kroner mens sistnevnte får et kursmål på 300 kroner.- TGS er vår favoritt i seismikksektoren og ettersom vi syns aksjen ser meget attraktiv ut på dagens nivåer, velger vi å gi den plass i porteføljen. Selskapet annonserte nylig at topplinjen i Q3 blir bedre enn konsensus forventet, og CEO kjøpte aksjer for over 1.4m i etterkant. TGS gjennomførte også nylig oppkjøpet av konkurrenten Spectrum, som vi syns ser attraktivt ut både strategisk og i forhold til prisen de betaler, skriver analytikerne.Resten av aksjene beholdes.Det betyr at følgende aksjer får en kjøpsanbefaling:

  • Aker BP
  • Crayon
  • Yara
  • Fjordkraft
  • Golden Ocean
  • Telenor
  • Hexagon
  • Ocean Yield
  • Kongsberg Gruppen
  • TGS-Nopec


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også