Meglerhus: Denne aksjen kommer til å få enda mer juling

Goldman Sachs nedgraderer XXL-aksjen til salg, fra en tidligere nøytral-anbefaling. Ifølge TDN Direkt velger tallknuserne samtidig å kutte kursmålet til 21 kroner pr aksje, fra tidligere 28 kroner.Torsdag sluttet aksjen på 23,18 kroner, ned 1,78 prosent.Det betyr at aksjen er ned 22,47 prosent den siste måneden mens den har falt 11,19 prosent hittil i år.Om vi går ett år tilbake i tid er kursfallet på 50,84 prosent.I forrige uke valgte både SpareBank 1 Markets og Nordea Markets å gå ut med en salgsanbefaling på XXL.Sistnevnte mener å se tiltakende etterspørselssvikt for sportgiganten i tiden fremover, og at konsensus overestimerer omsetningsveksten og marginene.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også