Meglerhus om Photocure-tallene

Norne Securities venter ikke å gjøre store endringer i kursmålet etter dagens tall.

Kreftselskapet Photocure var i dag tidlig ute med tall for andre kvartal. Selskapet meldte om et resultat etter skatt på minus 5,16 millioner kroner i 2. kvartal 2019, mot minus 16,97 millioner kroner i samme periode året før.Resultat per aksje ble minus 0,24 kroner, mot minus 0,79 kroner ved samme korsvei i fjor.Driftsinntektene beløp seg til 53,00 millioner kroner, sammenlignet med 45,69 millioner kroner i 2. kvartal 2018.Meglerhuset Norne Securities skriver i en oppdatering at inntektene i andre kvartal var litt dårligere enn ventet, mens Ebitda og resultat per aksje var omtrent som ventet. - Vi kommer til å gjøre noen endringer på våre estimater, men anbefalingen vil i stor grad avhenge av hvordan aksjekursen beveger seg etter rapporten, ettersom vi ikke venter å gjøre store endringer i kursmålet, skriver meglerhuset. Før eventuelle endringer har Norne en hold-anbefaling og kursmål på 65 kroner for Photocure-aksjen. I skrivende stund er aksjen ned 3,88 prosent til 49,60 kroner.