Meglerhus spår videre rally for Hermanruds børsrakett

Crayon Group Holding har i dag lagt frem sine kvartalstall. Selskapet fikk et resultat etter skatt på 45,88 millioner kroner i 2. kvartal 2019, mot 49,19 millioner kroner i samme periode året før.Driftsinntektene beløp seg til 4,24 milliarder kroner, sammenlignet med 2,97 milliarder kroner i 2. kvartal 2018.Se presentasjonen LIVE her Her er rapporten og presentasjonen.- På tross av en svært god kursutvikling så langt i år reflekterer verdsettelsen av Crayon etter vårt syn fortsatt at investorene er forsiktige med å prise selskapet opp på nivå med sammenlignbare aktører, skriver tallknuserne i DNB Markets i tirsdagens morgenrapport. Før eventuelle justeringer på grunnlag av dagens Q2-rapport er den nordiske delen av virksomheten på meglerhusets estimater for 2019 verdsatt på EV/EBITDA rundt 8x, mens sammenlignbare europeiske selskaper verdsettes på fra tilsvarende 13x. - I juli meldte selskapet om en betydelig avtale i USA, hvilket illustrerer mulighetene i en del av virksomheten som investorene så langt ikke ser ut til å ha vært villige til å prise inn, slår DNB Markets fast. Mandag sluttet aksjen på 31,30 kroner, hvilket betyr at den er opp 95,38 prosent hittil i årFør eventuelle justeringer opererer DNB Markets med en kjøpsanbefaling og et kursmål på 37 kroner. Les også: Hermanrud: Dette er aksjene du bør eie denne sommeren