Mer arbeid til Simon Møkster

Et av rederiets plattform forsyningsskip får fornyet tillit av Equinor. I løpet av sommeren har flere båter fått forlenget kontraktene sine.

Stavanger-rederiet Simon Møkster Shipping har sikret en ny kontrakt med Equinor for plattform forsyningsskipet (PSV) "Stril Pioner".Det opplyser offshorerederiet i en melding på sine hjemmesider.Kontrakten er for 6 måneder, pluss opsjoner, og har oppstart i direkte forlengelse av den nåværende kontrakten med Equinor, som utløper i september.2003-bygde Stril Pioner går på LNG og har nå vært i drift for Equinor i 14 år.Møkster-rederiet har sikret en pen oppdragsmengde i løpet av sommeren. "Stril Odin" fått en 1-års forlengelse med Repsol Sinopec, ifølge Fearnley Offshore Supply.I juli ble det også kjent at "Stril Lunas" avtale med Vår Energi ble forlenget i ytterligere 12 måneder fra august 2019 til august 2020.