Ned fra start i USA

Det er nedgang fra start på Wall Street fredag. Alle de tre toneangivende indeksene faller.Nedgangen kommer i kjølvannet av en eskalering i handelskrigen. Fredag ettermiddag ble det klart at Kina er klar til å gjennomføre mottiltak i handelskrigen med USA . Kina ønsker å heve tollsatsene på amerikanske varer verdt 75 milliarder dollar.USAs president, Donald Trump, reagerer med å tvitre at nå kan FED vise hva de kan.Ellers er fokuset i markedet rettet mot signaler fra tredagersmøtet i Jackson Hole, hvor sentralbanksjef Jerome Powell skal tale kl. 16:00 norsk tid.Mange venter i spenning på hva han vil si og noen er redd det kan utløse et blodbad i aksjemarkedet.Etter få minutters handel er Dow Jones ned 0,39 prosent, mens Nasdaq er ned 0,56 prosent.S&P 500 er ned 0,44 prosent.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også