Nedgraderer sektorsyn - flere aksjer får gjennomgå

Det tas grep i en rekke aksjer i en fersk oppdatering fra Sparebank 1 Markets.

Børs

Analytiker Tore Tønseth og kollegene i Sparebank 1 Markets nedgraderer sitt sektorsyn på sjømatsektoren til «nøytral» fra tidligere «kjøp», går det frem av en oppdatering søndag kveld.«Selv om fundamentale forhold har utviklet seg positivt gjennom sommeren, mener vi det er på tide å nedgradere synet på sektoren til «nøytral» fra tidligere «kjøp»», heter det.Meglerhuset  fortsetter å være «bullish» på prisene for 2020-21.Mowi nedgraderes til «nøytral» fra «kjøp», og kursmålet settes til 240 kroner. Salmar nedgraderes også til «nøytral», med kursmål 460 kroner.Lerøy har fått kursmål på 75 kroner, og analytikerne anbefaler «kjøp».Bakkafrost har en salgsanbefaling, med kursmål 460 kroner.På Grieg Seafood opererer analytikerne med en kjøpsanbefaling, med kursmål 145 kroner.For Norway Royal Salmon er kursmål hevet til 240 kroner. Anbefalingen er «kjøp».

aksjetips
sparebank 1 markets
tore tønseth
laks
Nyheter
Børs