Nordea Markets mener at du bør kjøpe Yara

Oppgraderer Yara fra Hold til Kjøp.

Nordea Markets oppgraderer sin anbefaling på Yara International til Kjøp fra Hold med et kursmål på 440 kroner, som følge av en attraktiv verdsettelse og lovende markedsutsikter, ifølge en oppdatering fredag.Meglerhuset venter at Yaras resultat per aksje øker med mer enn 45 prosent i løpet av de neste to årene, ifølge TDN Direkt.«Det skyldes hovedsakelig forventinger om et strammere gjødselmarked, fortsatt lave europeiske gasspriser, forbedringsprogrammet til Yara og høyere kapasitet», skriver meglerhuset.Nordea anslår at Yaras investeringer vil falle fra 2,2 milliarder dollar i 2018 til 1,2 milliarder dollar i 2020, som de mener bør bidra til å øke kontantstrømmen og gi rom for høyere utbytte.Aksjen stiger 2,12 prosent til 390,1 kroner på Oslo Børs fredag.